The first businessnovelle on S3

S3businessnovelle.jpg

We zijn heel trots om vanuit iLean het allereerste boek over Sociocratie 3.0 voor te stellen!  

Jef Cumps, mede-oprichter van iLean, schreef dit boek om Sociocratie 3.0 op een onderhoudende en praktische manier te introduceren. Het werd een novelle over het bedrijf HRS en haar nieuwe CEO Kris. HRS werd het slachtoffer van haar eigen groei en moet daardoor op zoek naar nieuwe oplossingen. Gelukkig biedt Sociocratie 3.0 een uitweg.

Sociocratie 3.0 is een nieuw, veelbelovend model dat zich snel verspreidt in de internationale managementwereld. Zowel teams als organisaties gebruiken Sociocratie 3.0 om succesvol samen te werken vanuit gelijkwaardigheid, collectieve intelligentie en een wendbare organisatiestructuur.

"Ik geloof sterk in de kracht van organisaties die hun fundament hebben in democratie, meritocratie, en... jazeker... sociocratie. In dit zeer creatief geschreven boek laat Jef Cumps zien hoe een organisatie productiever en meer innovatief kan worden door de introductie van Sociocratie 3.0. Het is een praktische toolkit voor organisatieverandering waarin elke manager zich zou moeten verdiepen!"

 - Jurgen Appelo, auteur van Management 3.0 en Managing for HappinessDette van Zeeland