Hoe ziet jouw gedroomde leadership training eruit?

 
 

Leiderschap is geen positie of titel. Het gaat erom hoe je je gedraagt en een voorbeeld bent voor anderen. Het is de manier waarop je verantwoordelijkheid opneemt. Dit vereist nieuwe skills en gedrag voor de meeste van ons.

We ondersteunen zowel formele als informele leiders om effectievere katalysators en betere coaches te worden voor hun teams en organisaties. We ontwikkelen leiders om de beste versie van henzelf te worden door te balanceren tussen gezag en zorg. Op deze manier creëer je een cultuur waar iedereen maximaal kan groeien en bijdragen. En waarin iedereen zelf een leider kan worden want in een echte agile en bloeiende organisatie is iedereen een leider.

homepage_leadership_black.png
 
 

We werken op basis van bovenstaande visie momenteel de nieuwe training ‘Fundamentals of Agile and Sociocratic Leadership’ uit.

In de vormgeving ervan willen we zoveel mogelijk rekening houden met de noden en wensen van potentiële deelnemers aan deze training.

Help je ons door onze survey in te vullen? Hij bestaat grotendeels uit open vragen, dus de duurtijd hangt af van je antwoorden. Reken op 10 tot 30 min.

We waarderen je input en bieden je graag een korting aan van 20% op de kostprijs van de eerste training. Na invullen van de enquete ontvang je van ons een kortingscode die je kunt gebruiken om deze training te boeken.

Voorbeeld van een van onze eerdere leadership trainingen